Kinderpostzegelactie

De Kinderpostzegelactie loopt dit jaar van woensdag 26 september tot en met woensdag 3 oktober.

Drempeltoets

In de week van 1 oktober maken de kinderen van groep 8 de Drempeltoets.

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober en eindigt op zondag 14 oktober.

Herfstvakantie

De herfstvakantie is van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober. Op maandag 22 oktober zien we de kinderen graag gezond en wel weer op school.

De kamouders staan klaar

In de week na de herfstvakantie staan de kamouders klaar voor de bekende controle.

Cito-toetsen groep 8

De kinderen van groep 8 maken de Cito-toetsen tussen maandag 8 oktober en vrijdag 2 november.

Kerstvakantie

De Kerstvakantie is van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. We zien de kinderen graag weer verschijnen op maandag 7 januari 2019.

Even checken

In de week na de kerstvakantie zullen de kamouders de hoofden van de kinderen controleren.

Adviesgesprekken groep 8

In de week van 7 januari vinden de adviesgesprekken van groep 8 plaats.

Cito-toetsperiode Midden

Voor de groepen 2-7 vinden de Cito-toetsen plaats tussen maandag 14 januari en vrijdag 15 februari.

Nationale voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen starten op woensdag 23 januari en eindigen op vrijdag 1 februari.

Gedichtendag en Poëzieweek

Op donderdag 31 januari is de Gedichtendag. Dit is het begin van de Poëzieweek, die duurt tot en met woensdag 6 februari.

Voorjaarsvakantie

De Voorjaars- of Carnavalsvakantie is van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart. We zien de kinderen graag terug op school op maandag 11 maart.

Even controleren

Na de Voorjaarsvakantie komen de kamouders weer in actie.

April-Meivakantie

De April-Meivakantie begint op vrijdag 19 april en duurt tot en met vrijdag 3 mei. Op maandag 6 mei zien we de kinderen graag uitgerust en wel weer op school.

Cito-toetsperiode Eind

Van dinsdag 7 mei tot en met woensdag 29 mei is de laatste Cito-toetsperiode van dit schooljaar.

Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni.

Voorlopige adviezen groep 7

In de week van maandag 17 juni zijn de voorlopige adviesgesprekken voor groep 7.

Zomervakantie

De zomervakantie start op maandag 8 juli en loopt door tot en met vrijdag 16 augustus. Het nieuwe schooljaar 2019-2020 begint op maandag 19 augustus 2019.