Kerstvakantie

De Kerstvakantie is van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. We zien de kinderen graag weer verschijnen op maandag 7 januari 2019.

Even checken

In de week na de kerstvakantie zullen de kamouders de hoofden van de kinderen controleren.

Adviesgesprekken groep 8

In de week van 7 januari vinden de adviesgesprekken van groep 8 plaats.

Cito-toetsperiode Midden

Voor de groepen 2-7 vinden de Cito-toetsen plaats tussen maandag 14 januari en vrijdag 15 februari.

Nationale voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen starten op woensdag 23 januari en eindigen op vrijdag 1 februari.

Gedichtendag en Poëzieweek

Op donderdag 31 januari is de Gedichtendag. Dit is het begin van de Poëzieweek, die duurt tot en met woensdag 6 februari.

Voorjaarsvakantie

De Voorjaars- of Carnavalsvakantie is van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart. We zien de kinderen graag terug op school op maandag 11 maart.

Even controleren

Na de Voorjaarsvakantie komen de kamouders weer in actie.

April-Meivakantie

De April-Meivakantie begint op vrijdag 19 april en duurt tot en met vrijdag 3 mei. Op maandag 6 mei zien we de kinderen graag uitgerust en wel weer op school.

Cito-toetsperiode Eind

Van dinsdag 7 mei tot en met woensdag 29 mei is de laatste Cito-toetsperiode van dit schooljaar.

Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni.

Voorlopige adviezen groep 7

In de week van maandag 17 juni zijn de voorlopige adviesgesprekken voor groep 7.

Zomervakantie

De zomervakantie start op maandag 8 juli en loopt door tot en met vrijdag 16 augustus. Het nieuwe schooljaar 2019-2020 begint op maandag 19 augustus 2019.