Stel cookie voorkeur in

Ons prikbord

Informatiestroom

We krijgen steeds vaker de vraag van belangstellende ouders of informatieve documenten via de website zijn te downloaden. Hieronder treft u deze informatie aan. Voorts hebben we aan deze pagina nog koppelingen naar subsidieregelingen en belangrijke websites toegevoegd.

Documenten Allerlei

De volgende formulieren zijn te downloaden dor te klikken op de blauwe knoppen hiernaast.

1. Aanvraagformulier verlof (in te leveren bij de directie)
2. Brochure "Luis in je haar, kammen maar"
3. Samenvatting Tevredenheidsonderzoek 2014
4. Algemene Gedragsregels St. Josephscholen

Schoolspot (voorheen Surfspot)

Via www.schoolspot.nl (vroeger www.surfspot.nl) kunt u als ouders van kinderen op de basisschool software en hardware bestellen met grote kortingen.
U maakt op de website een account aan. De school krijgt dan een berichtje of de aanmelding hoort bij een Kleine Wereldleerling en de school geeft toestemming voor het bestellen van de software. Vanaf dat moment kunt u via de site terecht om de software aan te schaffen.
Klikt u hier voor nadere informatie.

Website Opvoedinfo Regio Nijmegen

Zoekt u betrouwbare online informatie over opvoeden en opgroeien, klikt u dan door naar www.opvoedinforegionijmegen.nl.
Doen we het wel goed? Waarom is mijn kind zo verlegen? Hoe stel ik duidelijke grenzen? Maar ook: hoe lang mag mijn peuter televisie kijken? En wat doe je tegen cyberpesten?
Opvoeden is een uitdagende taak: mooie momenten en onvergetelijke ervaringen, maar soms ook minder leuke situaties. Iedere ouder heeft dan ook wel eens vragen over opvoeden en opgroeien. Op OpvoedinforegioNijmegen.nl vinden ouders en professionals die werken met kinderen veel
betrouwbare informatie. Naast informatie over opgroeien, opvoeden en gezondheid van kinderen, vind je op deze site ook cursussen, trainingen en adressen in de regio Nijmegen waar ouders/opvoeders of kinderen terecht kunnen.
Voor een flyer klikt u hier.

Passend Onderwijs

Nu het Passend Onderwijs een vaste plaats in ons onderwijs heeft gekregen, brengen we u graag op de hoogte van deze onderwijsvernieuwing. Op de website http://www.passendonderwijs.nl/ treft u informatie aan, kunt u een filmpje bekijken, dat op een uitstekende in beeld brengt hoe deze onderwijsvernieuwing er uit ziet en zijn de nieuwsbrieven in te zien. Kortom, een goede plek om een indruk te krijgen van de onderwijskundige vernieuwingen.

Subsidieregelingen

U wilt voor uw zoon/dochter laten deelnemen aan een buitenschoolse activiteit of aan een sport en u beschikt niet direct over de financiële middelen, dan kunt u terecht bij Stichting Leergeld Nijmegen en/of het Jeugdsportfonds. Brengt u een bezoekje aan http://www.stichtingleergeldnijmegen.nl en/of http://www.jeugdsportfonds.nl en kijk wat er zoal mogelijk is.