Zomervakantie

Wat is die vakantie toch weer snel voorbijgevlogen!

Hoofdluiscontrole

In de eerste week na de zomervakantie komen de kamouders in actie om de kinderen te checken op hoofdluis.

Noodbrief en ouderhulpbrief

De noodbrief en de ouderparticipatiebrief zien we graag uiterlijk 15 september terug.

Project "Ik eet het beter"

In de week van 25 september werken we aan het voedingsproject "Ik eet het beter!"

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is van woensdag 4 oktober tot en met vrijdag 13 oktober. Het thema is dit jaar "Griezelen".

Herfstvakantie

De herfstvakantie is van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober. We zien de kinderen na deze vakantie graag terug op maandag 23 oktober. Een prettige vakantie.

Hoofdluiscontrole

In de week van de herfstvakantie komen de kamouders in actie.

Kerstvakantie

De kerstvakantie is van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. We zien de kinderen na deze vakantie graag terug op maandag 8 januari.

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari. We zien de kinderen na deze vakantie graag terug op maandag 19 februari.

Goede Vrijdag

Op vrijdag 30 maart en maandag 2 april hebben de kinderen een lang vrij weekend i.v.m. Goede Vrijdag en Tweede Paasdag.

Koningsdag

Op vrijdag 27 april hebben de kinderen vrij i.v.m. Koningsdag.

Meivakantie

De meivakantie is van maandag 30 april tot en met vrijdag 11 mei. We zien de kinderen na deze vakantie graag terug op maandag 14 mei.

Pinksteren

Op vrijdag 21 mei hebben de kinderen vrij i.v.m. de Tweede Pinksterdag.

Zomervakantie

De zomervakantie is van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. We zien de kinderen na deze vakantie graag terug op maandag 20 augustus.