26 april 2018

DKW-theater in april

In april is er weer een DKW-theater. Op 26 april verzorgen de kinderen van de groepen 1-2C, 3 en 6 de optredens.

26 april 2018

Nieuwsbrief van mei

Op donderdag 26 april zal de nieuwsbrief van mei uitkomen. Deze wordt via de mail verstuurd, maar is dan ook te lezen op de website.

04 mei 2018

Nationale herdenking

Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien.

05 mei 2018

Bevrijdingsdag

Op 5 mei vieren wij de Bevrijding en dat we sindsdien in vrijheid leven. De hele dag door zijn er festiviteiten in heel Nederland.

10 mei 2018

Hemelvaartsdag

Terwijl in de christelijke traditie wordt teruggedacht aan de hemelvaart van Jezus, gaan heel veel mensen deze dag dauwtrappen (op de fiets of wandelend).

13 mei 2018

Moederdag

Op zondag 13 mei is het moederdag.

15 mei 2018

De Kleine Wereldschoolreisjes

Op 15 mei is het heel stil op school. Alle Kleine Wereldkinderen zijn dan op schoolreisje ergens in Nederland. Dat wordt vast weer een heel gezellige dag!

16 mei 2018

Studiedag van het team

Op 16 mei is de school gesloten. Terwijl het team zich buigt over enkele onderwerpen, kunnen de kinderen genieten van een dagje vrijaf.

30 mei 2018

Stakingsdag Basisonderwijs

Of de deuren van basisscholen deze dag gesloten blijven, is nog even de vraag. Mochten we op De Kleine Wereld besluiten dat de school dicht gaat, dan verneemt u dat zo snel mogelijk.

30 mei 2018

Nieuwsbrief van juni

De nieuwsbrief van juni (en misschien ook juli) komt uit op 30 mei.

01 juni 2018

Studiedag en teamuitje

Op vrijdag 1 juni heeft het team een studiedag en een teamuitje. De kinderen zijn deze dag vrij.

06 juni 2018

Koffieochtend

De laatste koffieochtend van het schooljaar is op woensdag 6 juni. U bent aan het begin van de ochtend van harte welkom in de aula voor een gezellig gesprek, een kopje koffie of een glas thee.

06 juni 2018

Naar het Robolab

Op 6 juni gaat de Plusgroep naar het Robotlab. De kinderen ontvangen daar de nodige informatie over robots.

07 juni 2018

Kauw leert vliegenpad

Op 7 juni gaan de kinderen van groep 4 op excursie naar Natuurtuin De Goffert. Ze volgen daar een zomerles met de titel "Kauw leert vliegenpad".

Wateronderzoek

Op 13 juni gaat groep 7 naar de Natuurtuin in De Goffert. De kinderen gaan met schepnetjes en emmers op pad om het water te onderzoeken.

13 juni 2018

Naar de film "Siv gaat logeren"

Op 13 juni stappen de kinderen van groep 5 in de Kunstbus en bezoeken bioscoop Lux. Ze gaan daar genieten van de film "Siv gaat logeren".

Eindpresentatie plusgroep

Op 13 juni is de eindpresentatie van de plusgroep. De ouders van deze kinderen zijn van harte welkom bij deze presentatie.

15 juni 2018

Suikerfeest

Met dit feest, ook wel het kleine feest genoemd, wordt het einde van de Ramadan gevierd. Op deze dag wordt de moskee en familie druk bezocht en worden veel zoete lekkernijen gegeten.

17 juni 2018

Vaderdag

Vaderdag valt dit jaar op zondag 17 juni.

21 juni 2018

Studiedag van het team

In verband met een studiedag is de school gesloten op donderdag 21 juni.