Stel cookie voorkeur in

De Kleine Wereldsterren

Afscheid van groep 8

Het is een goede gewoonte dat alle kinderen van de groepen 1-7 afscheid nemen van de groep achters door hen een handje te schudden. Zo ook op 12 juli 2017. Dag groep achters, het ga je goed!

Naar restaurant Grano

De plusgroep heeft op 28 juni 2017 een excursie gehad naar restaurant Grano in Plasmolen. De kinderen hebben de ontwikkeling van hun eigen restaurant kunnen spiegelen aan de voorbereiding, opzet...

Spelen in Brakkefort

Op 27 juni 2017 hebben de kinderen van de groepen 1-2 zich heerlijk vermaakt in Brakkefort. Het mooie weer maakte het sportieve en gezellige uitstapje helemaal af!

Sportdag Deel 1

Op 27 juni 2017 hebben de kinderen zich ingezet tijdens de jaarlijkse sportdag.

Sportdag Deel 2

Op dinsdag 27 juni 2017 hebben de kinderen kunnen genieten van de jaarlijkse sportdag.

De 3D-printer is klaar!

De groepachters zijn al wat weekjes in de weer om de 3D-printer printklaar te krijgen. De laatste bladzijden van de handleiding zijn omgeslagen. De Laatste schriefjes zijn aangedraaid. De printer is...

Lunchen in groep 6

Op donderdag 8 juni 2017 konden ouders en kinderen genieten van een door de kinderen bereide lunch. Zowel voorbereiding al uitvoering verliepen in een uitermate gezellige en ontspannen sfeer. En...

Wateronderzoek in De Natuurtuin

Op donderdag 1 juni 2017 zijn de kinderen van groep 7 naar De Natuurtuin geweest. Met een stralend zonnetje konden ze genieten van het Wateronderzoek aldaar.

Naar de Hortus Botanicus

Op donderdag 1 juni 2017 hebben de kinderen van groep 6 kunnen genieten van een uitstapje naar de Hortus Botanicus in Brakkestein. Met een heerlijk zonnetjes en een prachtige omgeving kon de middag...

Plezier in de Julianatoren

De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 hebben zich op dinsdag 23 juli 2017 prima vermaakt in De Julianatoren. Het prachtige weer en het gezellige samenspelen hebben er een onvergetelijke dag van...

Van schoolplein tot Monkeytown

Toch wat lastig fotograferen, al die kleine, behendige "aapjes" in die grote kooien. Daarom een korte indruk van een zeer geslaagd schoolreisje naar Monkeytown op 23 mei 2017.

Een bezoekje aan de DAR

De kinderen van groep 7 hebben op 10-05-2017 een kijkje kunnen nemen bij de DAR. Ze hebben zo een idee gekregen op welke wijze het dagelijkse afval zoveel mogelijk gescheiden kan worden ingeleverd en...

Koningsspelen 2017

De Kleine Wereldkinderen hebben op 21-04-2017 hun beste sportieve beentje voor gezet tijdens de altijd weer gezellige Kleine Wereld Koningsspelen.

De Kleine Wereld Paasbrunch

Wat zijn de kinderen (en de ouders) weer creatief en gul geweest. De fraaie en lekkere meegebrachte hapjes hebben uitstekend gesmaakt.

Paaseieren zoeken

Enkele ouders hebben op 13 april paaseieren rondom school verstopt. De kinderen van de groepen 1-5 gingen fanatiek op zoek en wisten alle eieren in zeer korte tijd terug te vinden..

BoysDay

Terwijl de meisjes elders hun Girlsday invullen, hebben de jongens van groep 8 zich als uitstekende Paaskoks bewezen (13-04-2017).

Girlsday

De meisjes van groep 8 hebben kennis gemaakt met allerlei vormen van bèta, techniek en ICT tijdens de zogeheten Girlsday (13-03-2017).

Knutselen voor Pasen

De kinderen van de groepen 1-2 hebben heel fraaie knutselwerkjes voor Pasen gemaakt.

Nog eens rennen met een doel

Nog een aantal fraaie plaatjes van de actieve Kleine Wereldkinderen.

Op pad met de konijnen

Op woensdag 12 april 2017 was het een drukte van belang in Natuurtuin De Goffert. De kinderen van groep 3 voerden allerlei opdrachten uit tijdens het konijnensnuffelpad.